Cameron Diaz şi Benicio Del Toro, într-o comedie romantică

Cameron Diaz şi Benicio Del Toro vor interpreta rolurile principale în comedia romantică "An Ex To Grind", a cărei acţiune este inspirată din romanul omonim al scriitoarei Jane Heller, informează contactmusic.com.

74 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz şi Benicio Del Toro, într-o comedie romantică

Cameron Diaz şi Benicio Del Toro, într-o nouă comedie romantică

Benicio Del Toro, noua imagine a brandului de îngheţată Magnum Gold, va interpreta rolul unui atlet aflat la sfârşit de carieră, devenit foarte leneş.

Cameron Diaz va interpreta rolul soţiei, care devine un star la Hollywood în momentul în care cariera soţului ei trece printr-o perioadă dificilă din cauza unei accidentări.

Născut în Puerto Rico, Benicio Del Toro este un nou venit în domeniul comediilor romantice, precedentele sale roluri aparţinând în general registrului dramatic. Benicio Del Toro a câştigat premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor în rol principal" pentru rolul din "Trafic". În 2008, el a jucat în "Che", un film biografic despre viaţa celebrului revoluţionar din America Latină Che Guevara. Recent, actorul a putut fi văzut pe marile ecrane în horrorul "The Wolfman", în care a jucat alături de Emily Blunt.

În schimb, Cameron Diaz este o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea" şi "Cutia". Recent, Cameron Diaz a început filmările pentru comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fostul ei iubit, cântăreţul Justin Timberlake.

Nu se cunosc deocamdată numele regizorului filmului "An Ex To Grind" şi nici data la care această peliculă va fi lansată pe marile ecrane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici