Cameron Diaz va lansa o carte de nutriţie. Ce trebuie să faci să arăţi ca actriţa americană

Actriţa americană Cameron Diaz este foarte aproape de a semna un contract editorial care îi va permite să îşi lanseze prima ei carte de nutriţie, despre care se afirmă că va conţine numeroase sfaturi utile pentru fanii ei adolescenţi.

417 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz va lansa o carte de nutriţie. Ce trebuie să faci să arăţi ca actriţa americană

Cameron Diaz (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Actriţa a anunţat la începutul acestui an că va lansa propriul brand de wellness şi se pare că a decis să înceapă acest proiect printr-o carte care să le ajute pe adolescentele din California să rămână sănătoase şi într-o bună formă fizică, informează contactmusic.com.

"Ea vrea să le ajute să scape de obsesia de a fi slabe şi consideră că tinerele fete trebuie să înţeleagă că este mai important să fie sănătoase. Vrea să se folosească de celebritatea ei pentru a promova aceste idei. Ştie că este un exemplu pentru adolescente şi vrea să se folosească de acest statut pentru a face bine. Această carte nu va fi despre greutatea corporală, ci despre a face alegerile corecte", a spus o sursă pentru site-ul E! Online.

Cameron Diaz este o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici