Camilla i-a ameninţat pe oficialii Casei Regale: Aşteptaţi să fiu eu Regină!

Camilla Parker Bowles, Ducesă de Cornwall, s-a arătat înfuriată de tratamentul la care a fost supusă în timpul organizării evenimentelor pentru comemorarea a 10 ani de la moartea Prinţesei Diana a Marii Britanii, informează entertainmentwise.com.

6 afișări
Imaginea articolului Camilla i-a ameninţat pe oficialii Casei Regale: Aşteptaţi să fiu eu Regină!

Camilla i-a ameninţat pe oficialii Casei Regale: Aşteptaţi să fiu eu Regină!

"Aşteptaţi să fiu eu Regină", i-a ameninţat Ducesa pe oficialii Casei Regale, declarând că se va răzbuna pentru umilirea la care a fost supusă de către aceştia.

O sursă apropiată Casei Regale a declarat că Ducesa a "ţipat" la Prinţul Charles după ce consilierii acestuia au sfătuit-o să participe la ceremoniile în memoria Dianei, pentru ca ulterior să o forţeze să se retragă.

"Scena a fost grozavă. Camilla s-a dus pur şi simplu la Charles şi i-a spus exact ce gândea", a declarat sursa.

"Camilla crede că într-o zi va putea avea influenţă şi va putea lua decizii în ceea ce priveşte Casa Regală. Ea credea că nu ar fi fost vreo problemă să meargă acolo (la ceremonii - n.red.) dacă a fost invitată de prinţii William şi Harry. Dar doar pentru că ei o voiau acolo nu înseamnă că şi publicul o voia", a conchis sursa.

La slujba de comemorare a Dianei, care a durat aproximativ o oră, au participat circa 30 de membri ai familiei regale, printre care s-a numărat şi regina Elisabeta a II-a, îmbrăcată în mov, fratele şi sora Dianei, premierul britanic Gordon Brown şi predecesorii săi, Tony Blair şi John Major, artişti îndrăgiţi de Diana, precum cântăreţii Elton John şi Cliff Richard şi fotograful Mario Testino.

Camilla, care iniţial trebuia să asiste la ceremonie, a renunţat în ultima clipă pentru a "nu atrage atenţia". Camilla a ales să plece la Balmoral, Scoţia, pentru a petrece câteva zile de vacanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici