Campania PETA controversată care descrie viaţa amoroasă a veganilor: sexul de calitate trebuie să fie dur - VIDEO

Cea mai recentă campanie a PETA emite un mesaj şocant prin intermediul unei reclame controversate al cărei scop este să protejeze animalele.

2876 afișări
Imaginea articolului Campania PETA controversată care descrie viaţa amoroasă a veganilor: sexul de calitate trebuie să fie dur - VIDEO

Campania PETA controversată care descrie viaţa amoroasă a veganilor: sexul de calitate trebuie să fie dur

Reclama PETA are un mesaj şocant pentru organizaţie, acela că practicarea sexului violent este bună, scrie dailymail.co.uk.

Imaginile vorbesc despre un sindrom fictiv de care suferă un bărbat, ceea ce duce la suferinţa iubitei sale: "Iubitul meu a devenit vegan şi m-a terminat...o situaţie dureroasă care are loc atunci când bărbaţii devin vegani şi fac sex ca un star porno", spune reclama.

Reclama arată o femeie care se întoarce de la cumpărături cu o pungă cu legume în mână. Femeia poartă un colier cervical, iar pe sub haina groasă poartă doar lenjerie intimă.

Când ajunge acasă, aceasta este întâmpinată de iubitul său, care repară o gaură în perete şi o întreabă dacă se simte mai bine. Drept răspuns, femeia îi aruncă punga cu legume în braţe şi începe să se dezbrace.

Reclama a stârnit numeroase comentarii conform cărora PETA glumeşte pe tema violenţei domestice sau sugerează că sexul de calitate trebuie să fie dur.

"Oamenii care se uită la întreaga reclamă pot vedea că la final femeia zâmbeşte complice. Este fericită să se întoarcă la bărbatul vegan" a declarat un purtător de cuvânt al PETA.

Aceasta nu este pentru prima dată când organizaţia PETA realizează campanii controversate.

PETA a fost acuzată că face campanii pentru drepturile animalelor cu preţul exploatării femeilor. Un grup de pe Facebook, Real Woman Against PETA, a fost inaugurat, după ce PETA a plătit pentru instalarea în Statele Unite a unui panou ce prezenta o femeie obeză şi avea următorul mesaj: "Save the Whales. Lose the Blubber. Go Vegetarian" ("Salvaţi balenele. Renunţaţi la grăsime. Alegeţi să deveniţi vegetarieni").

Un alt grup de pe Facebook care critică PETA a ales să poarte numele de "Vegans (and Vegetarians) Against PETA".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici