Campanie inedită Greenpeace: Cum vor arăta Obama, Sarkozy, Merkel sau Gordon Brown peste 10 ani?

Organizaţia Greenpeace şi mişcarea ecologistă TckTckTck au întâmpinat conferinţa ONU pe tema încălzirii globale de la Copenhaga cu o campanie originală de sensibilizare a participanţilor la întâlnire faţă de necesitatea stopării schimbărilor climatice.

18 afișări
Imaginea articolului Campanie inedită Greenpeace: Cum vor arăta Obama, Sarkozy, Merkel sau Gordon Brown peste 10 ani?

Campanie inedită Greenpeace: Cum vor arăta Obama, Sarkozy, Merkel sau Gordon Brown peste 10 ani? (Imagine: Gândul)

Astfel, din prima zi a întâlnirii, aeroportul din capitala daneză a fost împânzit cu afişe uriaşe şi bannere care înfăţişează figurile îmbătrânite ale liderilor lumii, aşa cum ar putea arăta ei în 2020, însoţite de mesaje în care aceştia îşi cer iertare pentru că au eşuat în a stopa poluarea şi distrugerea planetei.

Citeşte mai multe despre campania Greenpeace împotriva schimbărilor climatice pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici