Campioanele serii la "Dansez pentru tine", Adela Popescu şi Paula Seling - GALERIE VIDEO

După o seară plină de emoţii, lacrimi şi surprize din partea tuturor celor dragi, cele trei perechi care s-au duelat vineri, Nicola, Octavian Stunilă şi Răzvan Fodor alături de partenerii lor, au terminat seara cu ochii în lacrimi, chiar dacă doar una a fost eliminată din concurs.

114 afișări
Imaginea articolului Campioanele serii la "Dansez pentru tine", Adela Popescu şi Paula Seling - GALERIE VIDEO

Campioanele serii la "Dansez pentru tine", Adela Popescu şi Paula Seling (Imagine: dansezpentrutine.protv.ro)

În urma voturilor telespectatorilor, Nicola şi Ştefan au părăsit competiţia visurilor. Au plâns, s-au strâns în braţe, şi-au regăsit cu ochii în lacrimi familiile care-i aşteptau în culisele emisiunii şi şi-au promis că vor merge mai departe către împlinirea visului care i-a motivat atâta timp.

Celelalte două perechi care au trecut vineri prin chinurile duelului, Răzvan Fodor şi Octavian Strunilă alături de partenerele lor, au avut doar câteva minute de linişte şi bucurie că au rămas în concurs. Salvate de telespectatori de la duel, cele două perechi au fost condamnate de juriu la încă un duel. Astfel, cele două perechi au început deja să se pregătească pentru o altă săptămână grea.

Telespectatorii sunt singurii care au un cuvânt decisiv în soarta celor două perechi în drumul către împlinirea visului. Ei îşi pot salva perechea favorită de la eliminare trimiţând sms la 1276 cu textul "Octavian" sau "Răzvan". Ambele perechi luptă pentru mamele concurentelor, care-şi duc viaţa într-un scaun cu rotile.

Seara de concurs le-a adus celor două perechi şi momente amuzante. Răzvan Fodor a avut surpriza de a-şi vedea colegul de filmări de la "Iubire şi onoare", Pavel Bartoş, făcând o savuroasă comedie în paşi de dans alături de coregrafa Doina Botiş pe o piesă cântată chiar de el în trecut.

Pe Octavian Strunilă, surpriza pregatită în platoul emisiunii l-a făcut să plângă şi să spună "te iubesc", pentru că soţia sa, Oana, l-a surprins cu un dans contemporan alături de coregraful Lilian Cărăuş.

Campioanele serii au fost Adela Popescu şi Paula Seling alături de partenerii lor.

Brigitte Sfăt şi Daniel Niţoiu au dansat în stilul bollywood pentru a o ajuta pe Kassandra, fetiţa adoptivă a familiei internaţionalului Iosif Rotariu. Susţinută în demersul umanitar de iubitul ei, Ilie Năstase, prezent şi vineri în platoul emisiunii, Brigitte îşi doreşte ca micuţa Kassandra să facă şi ultimele operaţii de care mai are nevoie pentru a şterge pe cât posibil urmele agresivităţii la care a fost supusă.

Seara a început incendiar cu un tango demonstrativ interpretat de fostele concurente ale emisiunii, Laura Cosoi şi Adriela Morar. Pe muzica din filmul "Frida", Laura şi Adriela au transmis pasiune în paşi de tango printr-o coregrafie senzuală semnată de Bogdan Boantă.

Fostul concurent din acest sezon, Jorge, a revenit în ring alături de comorile lui cele mai de preţ, soţia şi fiica lui, care au dansat un tango plin de iubire pentru a-i desena lui Răzvan Fodor, viitor tătic de fetiţă, tabloul fericirii unor părinţi fericiţi.

Telespectatorii Pro TV au fost alături de perechile rămase în concurs pe tot parcursul ediţiei, astfel că, timp de aproape 5 ore cât a durat emisiunea, între 20.30 şi 1.14, Pro TV a fost lider de audienţă atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial, înregistrând o medie de audienţă pe toate targeturile mai mare decât cea a următoarelor două posturi clasate la un loc.

Astfel, peste 2 milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României au urmărit în minutul de aur, 20.58, competiţia visurilor de la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici