Video Campionat internaţional de gătit în aer liber la Azuga (VIDEO PROTV)

Bucătari profesionişti şi amatori din România, Marea Britanie, Germania, Franţa şi Ungaria s-au reunit, sâmbătă, la Azuga, cu ocazia Campionatului internaţional de gătit în aer liber.

45 afișări

Competiţia de gătit, care a început vineri şi se va încheia duminică, este structurată pe două clase, cu câte patru secţiuni fiecare: clasa "artă culinară", în cadrul căreia concurenţii prezintă preparate culinare reci şi clasa "gătit în aer liber" unde bucătarii gătesc la ceaun, plită şi grătar.

Fiecare dintre cele două clase ale competiţiei cuprinde câte o secţiune de creaţie culinară.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, care este unul dintre partenerii organizatorilor, la concursul de gătit în aer liber s-au înscris zeci de echipe din România, Marea Britanie, Franţa, Germania şi Ungaria, iar juriul care va desemna câştigătorii este format din "personalităţi ale artei culinare româneşti şi internaţionale".

Pe lângă competiţia de artă culinară, la Azuga vor avea loc de asemenea degustări de vinuri şi produse culinare, concursuri pentru copii, spectacole de teatru ambulant şi de teatru de păpuşi, concerte.

Potrivit primarului din Azuga, Adrian Purcaru, toate locurile de cazare din staţiune sunt ocupate în acest week-end.

Traficul în staţiune se desfăşura cu dificultate sâmbătă, la orele prânzului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici