Campionul la box Ionuţ Iftimoaie are un fiu, Nicholas Ionuţ

Campionul de box şi interpretul personajului JR din serialul "La Bloc", difuzat de Pro TV, Ionuţ Iftimoaie a devenit tată, sâmbătă, după ce soţia sa Maria a adus pe lume un băieţel, Nicholas Ionuţ, informează un comunicat.

21 afișări
Imaginea articolului Campionul la box Ionuţ Iftimoaie are un fiu, Nicholas Ionuţ

Campionul la box Ionuţ Iftimoaie are un fiu, Nicholas Ionuţ

"Campionul Ionuţ Iftimoaie a câştigat cea mai grea şi emoţionantă victorie din viaţa sa. Sâmbătă, la ora 13:30, Maria, soţia sa, a dat naştere prin cezariană unui băieţel, Nicholas Ionuţ, de trei kilograme, perfect sănătos", menţionează comunicatul.

"Eu eram pregătit şi să leşin de fericire, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Când mi-am văzut baieţelul sănătos şi l-am ţinut în braţe, am simţit o emoţie atât de puternică încât râdeam în hohote, cu lacrimi în ochi", a mărturisit campionul.

Copilul a venit pe lume la Spitalul Elias, unde Maria şi Ionuţ Iftimoaie au mers pentru un control de rutină, care, la îndemnul medicului, s-a transformat în naştere. Campionul a fost alături de soţia sa în sala de naşteri. "Am văzut cum doctorul Filipescu l-a scos din burtică pe «Spartacus», cum îl alint eu, şi am văzut din prima că o să fie un mare campion, care o să mă depăşească pe mine cu siguranţă. Am simţit o emoţie extraordinară, pe care nu am mai trăit-o până acum. Sunt foarte fericit", a spus Iftimoaie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici