Canapeaua din serialul "Prietenii tăi", scoasă la licitaţie

Canapeaua portocalie din serialul american "Prietenii tăi/ Friends", pe care personajele din acest sitcom îşi petreceau mult timp, în cafeneaua fictivă Central Perk, va fi scoasă la licitaţie, săptămâna viitoare, la Los Angeles.

221 afișări
Imaginea articolului Canapeaua din serialul "Prietenii tăi", scoasă la licitaţie

Canapeaua din serialul "Prietenii tăi", scoasă la licitaţie

Canapeaua, evaluată între 4.000 şi 6.300 de dolari, va fi scoasă la licitaţie alături de fotoliul verde din aceeaşi cafenea fictivă din "Friends", informează express.co.uk.

Vor mai fi scoase la vânzare posterul cu un cal al personajului Monica, rama galbenă de la vizorul uşii aceluiaşi personaj, un borcan de murături de pe platoul unde a fost filmat serialul şi un glob cu zăpadă, primit cadou de Crăciun de actorii din distribuţia serialului "Friends".

Licitaţia "Icons of Hollywood" este organizată de casa Profiles in History şi va avea loc în zilele de 15 decembrie şi 16 decembrie în cartierul Beverly Hills din Los Angeles.

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici