Când meme-urile devin realitate: Metoda extremă prin care a încercat un brazilian să scape de gândacii care i-au invadat grădina - VIDEO

Toată lumea ştie ce se poate întâmpla atunci când pui gaz pe foc, dar nu toată lumea are habar de ce se poate întâmpla atunci când arunci cu foc într-o groapă în care ai turnat benzină.

2352 afișări
Imaginea articolului Când meme-urile devin realitate: Metoda extremă prin care a încercat un brazilian să scape de gândacii care i-au invadat grădina - VIDEO

Când meme-urile devin realitate: Metoda extremă prin care a încercat un brazilian să scape de gândacii care i-au invadat grădina

Un brazilian a aflat că nici combinaţia gaz pe foc, nici combinaţia foc pe gaz nu sunt prietenoase, ba uneori, pot să devină fatale. Omul, în vârstă de 48 de ani, a aflat de asta, pe propria lui piele, scrie New York Post. Sau nu. Mai, bine zis, pe propria lui grădină.

Terifiată de gândacii care le invadaseră grădina, soţia omului îi ceruse să scape de ei odată pentru totdeauna. Aşa că a făcut ce face un om normal la cap: a săpat o groapă la locul de baştină al gândacilor, a turnat gaz şi a aruncat un chibrit aprins.

Surpriza brazilianului avea să fie totală, atunci când grădina a bubuit.

„Nu avem nicio idee că se poate întâmpla aşa ceva, cu atât mai puţin că putea să fie fatal”, a zis brazilianul, care a devenit, dintr-odată, recunoscător pentru viaţa lui.

Nu se ştie dacă , în urma deflagraţiei gândacii au dispărut, dar, cel puţin, gunoiul a văzut că are aripi, iar animalele – că au viteză de reacţie.

În timpul acestui incident nimeni nu a avut de suferit. Grădina trebuie reconstruită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici