Când va avea loc prima apariţie publică a lui Harry şi Meghan cu noul succesor la tron/ Numele istorice de James, Edward sau Arthur, favorite | VIDEO

Palatul Regal al Marii Britanii a anunţat că Ducesa de Sussex a născut un băieţul sănătos luni dimineaţa. Acesta este primul ei copil şi al prinţului Harry şi, totodată, al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, informează The Telegraph.

1509 afișări
Imaginea articolului Când va avea loc prima apariţie publică a lui Harry şi Meghan cu noul succesor la tron/ Numele istorice de James, Edward sau Arthur, favorite | VIDEO

Speculaţiile cu privire la numele noului bebeluş regal/ Prima apariţie publică a primului copil al lui Harry şi Meghan

Prin intermediul unei postări pe Instagram, Ducele şi Ducesa de Sussex au anunţat că noul bebeluş regal are o greutate de 3,26 kilograme.

„Ducesa Meghan şi bebeluşul sunt sănătoşi şi se simt bine. Cuplul mulţumeşte publicului pentru entuziasmul împărtăşit şi pentru sprijinul arătat de-a lungul acestei perioade din vieţile lor. Mai multe detalii vor fi oferite în zilele următoare", a continuat postarea pe reţeaua socială.

De asemenea, prinţul Harry a vorbit cu jurnaliştii despre primul lui născut şi a declarat că este „foarte fericit” şi „mândru”. Totodată, prinţul a anunţat că în două zile primul lui născut îşi va face prima apariţie publică. 

Bebeluşul ar fi trebui să se nască în urmă cu o săptămână, potrivit presei britanice, fanii familiei regale aşteptând cu nerăbdare anunţul.

Speculaţiile cu privire la numele bebeluşului continuă să crească, dar totodată fanii din întreaga lume se întreabă dacă Regina Elizabeth a II-a îi va permite noul copil să devină prinţ.

Ultimele predicţii despre numele bebelusului

Ducele şi Ducesa de Sussex ar putea decide să opteze pentru un nume traditional precum James, Edward sau Arthur.

Cu toate acestea, cuplul regal sunt cunoscuţi pentru stilul non-conformist şi ar putea surprinde pe toată lumea prin alegerea unei nume mai puţin obişnuit.

Ducesa Meghan Markle s-ar putea inspira de la prieteni. Stilistul ei Jessica Mulroney are doi băieţi gemeni numiţi Brian şi John, care au participat la nunta regală.

În Statele Unite, cel mai popular nume este Liam pentru băieţi, iar în Marea Britanie este Oliver.

Primul copil al lui Harry şi Meghan, al şaptelea în succesiunea pentru tron, are şanse destul de reduse de a fi vreodată rege, aşadar cuplul regal beneficiază de mai multă libertate cu privire la alegerea numelui.

Prin comparaţie, Ducele şi Ducesa de Cambridge au ales nume tradiţionale pentru copiii lor, primul născut fiind numit George, pentru că acesta va fi cel mai probabil rege într-o bună zi.

Ce titlu va avea bebeluşul regal şi de ce ar putea să nu fie prinţ

Primul născut al Ducelui şi Ducesei de Sussex va primi titlul de Earl of Dumbarton, în cazul în care Regina Marii Britanii nu face o intervenţie de ultim moment. Bebeluşul, care a fost poreclit „baby Sussex” de către fani pe reţelele de social media, nu va fi automat prinţ şi nu va avea adresarea de „alteţa sa regală”.

Regina Elizabeth a II-a a intervenit pentru prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, copiii viitorului rege, astfel încât aceştia să moştenească titlurile. Este considerat destul de improbabil, dar totuşi posibil, care noul bebeluş să primească aceleaşi beneficii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici