Când va fi lansat "Django Unchained", cel mai recent film regizat de Tarantino

Lungmetrajul "Django Unchained", mult aşteptatul "spaghetti western" regizat de Quentin Tarantino, în care Leonardo DiCaprio ar putea interpreta un personaj negativ, va fi lansat pe marile ecrane din Statele Unite ale Americii pe 25 decembrie 2012.

131 afișări
Imaginea articolului Când va fi lansat "Django Unchained", cel mai recent film regizat de Tarantino

Când va fi lansat "Django Unchained", cel mai recent film regizat de Tarantino (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Weinstein Company, compania care va produce acest proiect cinematografic, informează allocine.fr.

Filmul va spune povestea unui vânător de recompense german - interpretat de Christoph Waltz - şi a unui bărbat de culoare care încearcă să o salveze pe soţia celui din urmă, devenită sclava proprietarului unei plantaţii. Faimosul proprietar va fi interpretat de Leonardo DiCaprio, care va juca astfel pentru prima oară în carieră rolul unui veritabil "bad boy".

Presa americană menţionează şi numele actorului Samuel L. Jackson în distribuţia acestui film, iar site-ul Showbiz 411, care a dat ca sigură prezenţa lui DiCaprio în distribuţie, a anunţat că şi Jamie Foxx ar putea fi implicat în producţia acestui lungmetraj.

Distribuţia integrală şi în special identitatea faimosului Django vor fi anunţate în curând. Filmul va fi regizat de Tarantino pe baza unui scenariu propriu, iar filmările vor debuta în această vară.

Filmul se inspiră atât din "Django", regizat în 1966 de Sergio Corbucci, dar şi din remake-ul japonez mai puţin ortodox al acestuia, regizat în 2007 de Takashi Miike, intitulat "Sukiyaki Western Django", în care Tarantino a avut o apariţie specială, în calitate de interpret al personajului Ringo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici