Când visele se împletesc cu realitatea: Motivul pentru care o femeie şi-a înghiţit propriul inel de logodnă | FOTO, VIDEO

O femeie din Statele Unite a fost nevoită să se supună unei intervenţii chirurgicale după ce şi-a înghiţit inelul de logodnă în timp ce dormea. Jenna Evans, în vârstă de 29 de ani, a povestit că visa cum ea şi logodnicul său se aflau într-un tren şi a fost forţată să-şi înghită inelul din cauza unor „infractori” care îi urmăreau, scrie CNN.

1257 afișări
Imaginea articolului Când visele se împletesc cu realitatea: Motivul pentru care o femeie şi-a înghiţit propriul inel de logodnă  | FOTO, VIDEO

Cum şi-a înghiţit o femeie propriul inel de logodnă în somn

La scurt timp după ce s-a trezit în locuinţa sa din California, Evans a realizat că inelul său de logodnă lipsea. Tânăra a spus că şi-a dat seama imediat ce s-a întâmplat şi şi-a trezit logodnicul pentru a-i explica. Cei doi au mers de urgenţă la spital. 

Evans a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, pentru că medicii au susţinut că aceasta ar fi cea mai bună decizie în acest caz, dat fiind faptul că tânăra avea un inel cu diamant de peste 2 carate în stomacul său. 

„Am plâns foarte mult pentru că eram foarte îngrijorată că o să mor”, a spus Evans. „Am aşteptat mult timp pentru acest inel şi vreau să mă mărit cu logodnicul meu”.

Din fericire, procedura a fost un succes, iar Evans a spus că s-a trezit „plângând în mod isteric”, potrivit CNN

„Am fost foarte fericită pentru că nu ştiam dacă o să mă mai pot uita vreodată la inel în acelaşi fel”, a declarat Evans pentru ABC News. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici