Candidata Japoniei la Miss Univers, prea dezbrăcată pentru publicul nipon

Candidata Japoniei la concursul de frumuseţe Miss Univers a scandalizat opinia publică din arhipelagul nipon, după ce a purtat un chimono foarte scurt, care lăsa se se întrevadă lenjeria intimă a candidatei.

169 afișări
Imaginea articolului Candidata Japoniei la Miss Univers, prea dezbrăcată pentru publicul nipon

Candidata Japoniei la Miss Univers, prea dezbrăcată pentru publicul nipon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Blogul tinerei Emiri Miyasaka, în vârstă de 25 de ani, care va reprezenta Japonia în competiţia Miss Univers care are loc în august, în Bahamas, a fost inundat de comentarii scrise de concetăţenii ei scandalizaţi. Motivul acestei reacţii a fost că lenjeria intimă a candidatei era vizibilă sub chimonoul negru, din piele, creat special pentru eveniment şi conceput intenţionat mai scurt decât în mod normal.

Mulţi japonezi au protestat vehement împotriva acestui chimono original, pe care l-au considerat vulgar.

"Suntem surprinşi de comentariile severe făcute de multe persoane", au declarat reprezentanţii IBG Japan, societatea însărcinată cu participarea japoneză la concursul Miss Univers. Ei au mai spus că respectiva ţinută va fi modificată înainte de concurs, pentru a acoperi lenjeria intimă purtată de Emiri Miyasaka.

Creatoarea ţinutei, franţuzoaica Inès Ligron, i-a criticat pe blogul ei pe "conservatorii şi dinozaurii din modă" care au fost revoltaţi de obiectul vestimentar.

"Cei care contează sunt cei care dictează în industria modei", a adăugat Inès Ligron, care se ocupă de zece ani de pregătirea concurentelor japoneze pentru concursul de frumuseţe Miss Univers. Japonia a reuşit să obţină trofeul competiţiei în 2007, prin intermediul lui Riyo Mori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici