Cântăreaţa Cardi B, cele mai multe nominalizări la MTV Video Music Awards 2018

Cântăreaţa de muzică rap Cardi B a obţinut cele mai multe nominalizări - 10 - la ediţia de anul acesta a galei MTV Video Music Awards, care va avea loc pe 20 august, la New York, potrivit Reuters.

462 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Cardi B, cele mai multe nominalizări la MTV Video Music Awards 2018

Cântăreaţa Cardi B, cele mai multe nominalizări la MTV Video Music Awards 2018

În vârstă de 25 de ani, Cardi B, care şi-a luat o perioadă de pauză, după ce a devenit mama unei fetiţe, pe 10 iulie, este una dintre vedetele momentului în lumea muzicii. Cântăreaţa a primit nominalizări în toate categoriile de premii importante ale galei, inclusiv la trofeele pentru cel mai bun artist, cel mai bun artist debutant, cel mai bun videoclip, cea mai bună colaborare - cu Bruno Mars, pentru "Finesse" - şi cea mai bună coregrafie.

În topul nominalizărilor, cu opt, urmează Beyonce şi Jay-Z, sub titulatura The Carters, care au fost selectaţi pentru piesa "APES**T", al cărei videoclip a fost filmat la muzeul Luvru din Paris.

De asemenea, Childish Gambino, numele de pe scena muzicii al actorului Donald Glover, a obţinut şapte nominalizări, pentru clipul "This Is America", ce vorbeşte despre identitatea populaţiei de culoare şi brutalitatea poliţiei.

Cardi B şi Bruno Mars, The Carters şi Childish Gambino vor concura la premiul MTV pentru videoclipul anului cu Ariana Grande ("No Tears Left to Cry"), Camila Cabello ("Havana") şi Drake ("God's Plan").

Nominalizările la MTV Video Music Awards 2018, anunţate luni, reflectă popularitatea în creştere a muzicii rap - care, anul trecut, a depăşit rockul în topul celor mai ascultate genuri în SUA -, dar şi a R&B.

Cântăreaţa pop Taylor Swift a obţinut doar trei nominalizări, toate în categorii tehnice, pentru "Look What You Made Me Do", în ciuda faptului că albumul său "Reputation" a fost cel mai bine vândut în SUA în 2017.

Câştigătorii premiilor MTV Video Music, stabiliţi în urma voturilor fanilor, vor fi anunţaţi în timpul unei gale difuzate live pe postul muzical pe 20 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici