Cântăreaţa Ellie Goulding s-a căsătorit! La ceremonia impozantă au fost invitaţi Katy Perry, Orlando Bloom, dar şi Sienna Miller | FOTO, VIDEO

Cântăreaţa britanică Ellie Goulding s-a căsătorit cu logodnicul ei, comerciantul de artă Caspar Jopling, sâmbătă, iar la ceremonia impozantă au participat, printre alţii, Katy Perry şi logodnicul acesteia, actorul Orlando Bloom, precum şi actriţa Sienna Miller, potrivit apnews.com.

856 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Ellie Goulding s-a căsătorit! La ceremonia impozantă au fost invitaţi Katy Perry, Orlando Bloom, dar şi Sienna Miller | FOTO, VIDEO

Cântăreaţa britanică Ellie Goulding s-a căsătorit cu comerciantul de artă Caspar Jopling | FOTO, VIDEO

În vârstă de 32 de ani, compozitoarea şi cântăreaţa Ellie Goulding s-a căsătorit sâmbătă, în Yorkshire, Marea Britanie.

Ellie Goulding a purtat o rochie marca Chloe de culoare albă, cu mâneci lungi, personalizată, şi a fost adusă la biserică într-un automobil albastru Volkswagen, ornat cu flori, care s-a asortat cu voalul pe care aceasta îl purta.

Printre celebrităţile prezente la ceremonie s-au numărat ducesa de York, Sarah Ferguson, alături de cele două fiice ale sale, prinţesele Eugenie şi Beatrice. 

Goulding şi Jopling, în vârstă de 27 de ani, s-au logodit în luna august 2018.

Ellie Goulding este o cântăreaţă, cantautoare şi multi-instrumentistă. Şi-a lansat albumul de debut, intitulat "Lights", în 2010, debutând pe primul loc în topurile britanice. Goulding a avut numeroase colaborări muzicale cu artişti de renume, precum Calvin Harris, Major Lazer, The Weeknd şi Tinie Tempah, şi a asigurat o parte din coloana sonoră a filmului "50 de umbre ale lui Grey/ 50 Shades of Grey", cu piesa "Love me like you do". Melodia are peste un miliard de vizualizări pe YouTube şi i-a adus cântăreţei prima nominalizare la premiile Grammy. În 2014, Goulding a primit premiul pentru cea mai bună artistă britanică la gala BRIT Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici