Cântăreaţa Ke$ha spune că a avut la naştere o "codiţă"

Cântăreaţa americană Ke$ha, o artistă temperamentală, renumită pentru preferinţa ei pentru stilul vestimentar funky, a dezvăluit într-un interviu recent că s-a născut cu o mică bucată de os ataşată de coloana vertebrală, care semăna foarte mult cu o coadă de animal.

322 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Ke$ha spune că a avut la naştere o "codiţă"

Cântăreaţa Ke$ha spune că a avut la naştere o "codiţă" (Imagine: Hepta)

"Am avut o coadă când m-am născut. Era o codiţă foarte mică, avea cam un sfert de inch (0,6 centimetri), iar ei (medicii) au tăiat-o şi mi-au furat codiţa. Asta se întâmpla când eram mică. Sunt foarte tristă din cauza acestei poveşti", a declarat cântăreaţa americană pentru revista Heat, informează femalefirst.co.uk.

În vârstă de 26 de ani, artista, al cărei nume este Kesha Sebert, preferă să fie foarte sinceră cu fanii ei. Astfel, ea a spus că a acceptat să apară într-un reality-show, "Ke$ha: My Crazy, Beautiful Life", pentru că a dorit să le ofere admiratorilor ei posibilitatea de a descoperi cât mai multe aspecte din viaţa ei profesională şi privată.

Ke$ha a atras atenţia industriei muzicale după ce a colaborat cu rapperul Flo Rida la single-ul "Right Round", care a debutat pe prima poziţie în topul Billboard Hot 100. În 2010 şi-a lansat primul album de studio, intitulat "Animal", care a inclus single-ul de mare succes "Tik Tok", iar în 2011 a lansat cel de-al doilea album, "Warrior", care a inclus piesa "Die Young".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici