Cântăreaţa Kylie Minogue va lansa un nou album de studio pe 17 martie

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue va lansa un nou album de studio, intitulat "Kiss Me Once", pe 17 martie.

121 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Kylie Minogue va lansa un nou album de studio pe 17 martie

Kylie Minogue (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

După ce a fost piratat şi distribuit pe internet săptămâna trecută, "Into The Blue", primul single de pe noul disc al artistei, va fi lansat oficial pe 9 martie, informează site-ul revistei New Musical Express.

Noul material discografic include 11 cântece şi reprezintă primul album de studio înregistrat de Kylie Minogue după discul "Aphrodite" din 2010. Artista australiană a lansat în 2012 şi o compilaţie, "The Abbey Road Sessions", care a cuprins 16 piese celebre şi reorchestrate.

Pentru albumul "Kiss Me Once", Kylie Minogue a colaborat cu producătorii muzicali Pharrell Williams, Greg Kurstin, MNEK şi Ariel Rechtshaid.

Cântăreaţa australiană face parte din juriul emisiunii-concurs "The Voice", difuzată de BBC One, alături de Tom Jones, Will.i.am şi Ricky Wilson - solistul trupei Kaiser Chiefs. Anul trecut, Kylie Minogue a anunţat că a semnat un contract cu Roc Nation, compania de management artistic deţinută de Jay Z.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în turneul său KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici