Cântăreaţa pop Kelly Clarkson este însărcinată

Cântăreaţa pop Kelly Clarkson este însărcinată cu primul ei copil care se va naşte în 2014, a anunţat artista americană prin intermediul unui mesaj publicat, marţi, pe contul ei de Twitter.

158 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa pop Kelly Clarkson este însărcinată

Kelly Clarkson (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Sunt însărcinată! Eu şi Brandon suntem atât de fericiţi! Acesta este cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată", a scris artista.

Kelly Clarkson, câştigătoarea primei ediţii a concursului "American Idol", organizat de postul de televiziune Fox, în 2002, s-a căsătorit, anul acesta, cu managerul de talente Brandon Blackstock în luna octombrie.

Născută în Texas, artista în vârstă de 31 de ani este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din istoria concursului "American Idol", realizând cu succes tranziţia de la muzica country la muzica pop.

Brandon Blackstock are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Kelly Clarkson a câştigat prima ediţie a concursul "American Idol", în 2002, şi este considerată unul dintre cei mai de succes câştigători ai acestui show de televiziune. Graţie unor piese cu mare succes la public, precum "Since U Been Gone" şi "My Life Would Suck Without You", cântăreaţa a câştigat trei premii Grammy, inclusiv unul la categoria "cel mai bun album" pentru materialul discografic "Stronger", lansat în 2011.

Într-o carieră de doar un deceniu, Kelly Clarkson a avut o ascensiune explozivă, lansând cinci albume de studio care s-au vândut în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial şi a câştigat numeroase trofee muzicale prestigioase - trei premii Grammy, trei MTV Video Music Awards, 12 Billboard Music Awards şi patru American Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici