Cântăreaţa Taylor Swift a primit şase nominalizări la American Music Awards 2015

Cântăreaţa country-pop Taylor Swift a primit cele mai multe nominalizări - şase - la American Music Awards 2015 şi este urmată la mică distanţă de cântăreţul britanic Ed Sheeran şi de muzicianul canadian The Weeknd în clasamentul artiştilor care vor concura la cele mai multe categorii de premii.

406 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Taylor Swift a primit şase nominalizări la American Music Awards 2015

Cântăreaţa Taylor Swift a primit şase nominalizări la American Music Awards 2015

Taylor Swift, Ed Sheeran şi The Weeknd, care au dominat împreună topurile muzicale din acest an, vor concura la cel mai râvnit trofeu - cel pentru artistul anului -, ce va fi decernat pe baza voturilor fanilor, într-o gală ce va avea loc la Los Angeles, pe 22 noiembrie, informează Reuters.

Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, a fost nominalizată în fiecare categorie pentru care a fost eligibilă, inclusiv la categoria "albumul pop/rock preferat", pentru materialul ei discografic "1989", cel mai bine vândut material discografic al anului 2014, care a cimentat tranziţia ei de la stilul country la dance-pop. Ea va concura şi cu Ariana Grande şi Meghan Trainor la categoria "cea mai bună cântăreaţă pop/rock", iar unul dintre single-urile sale, "Blank Space", va concura la categoria "cântecul anului".

Ed Sheeran şi The Weeknd au primit fiecare cinci nominalizări.

Meghan Trainor, noul star al muzicii country Sam Hunt, britanicul Sam Smith, cântăreaţa rap Nicki Minaj şi grupul indie-rock Walk the Moon au primit câte trei nominalizări. Sam Hunt şi Walk the Moon vor concura şi la categoria "cel mai bun artist debutant", alături de The Weeknd, rapperul Fetty Wap şi cântăreaţa suedeză Tove Lo.

Superstaruri ale industriei muzicale, precum Beyonce şi Justin Bieber, au primit fiecare doar o nominalizare, după ce au avut un an relativ liniştit din punct de vedere muzical.

Nominalizările la American Music Awards au la bază preferinţele fanilor, reflectate de topurile publicate în revista Billboard şi pe site-ul acesteia, dar şi de vânzările de albume în format clasic şi digital, turnee, difuzări la radio şi prezenţa pe reţelele de socializare.

Gala American Music Awards 2015 va fi prezentată de cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez. Evenimentul va fi transmis în direct de postul de televiziune ABC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici