Cântăreţul John Mellencamp a divorţat. Artistul ar avea o relaţie cu Meg Ryan

Cântăreţul american John Mellencamp a divorţat oficial de cea de-a treia soţie a lui, Elaine Irwin Mellencamp, la opt luni de la depunerea cererii de divorţ la un tribunal din Statele Unite.

332 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul John Mellencamp a divorţat. Artistul ar avea o relaţie cu Meg Ryan

John Mellencamp (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul, despre care presa americană afirmă că a început o relaţie cu actriţa Meg Ryan după despărţirea de soţia sa, a cerut divorţul pe 14 ianuarie, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat 18 ani, informează contactmusic.com.

Meg Ryan, în vârstă de 49 de ani, şi John Mellencamp, în vârstă de 59 de ani, au fost fotografiaţi în timp ce vizitau Whitney Museum of American Art din New York, la doar şase zile după ce agentul de presă al rockerului american a confirmat faptul că acesta s-a despărţit de soţia sa Elaine.

Potrivit presei internaţionale, relaţia dintre cei doi ar fi început când cântăreţul ar fi invitat-o pe Meg Ryan în culise, după unul dintre concertele sale, în cadrul turneului american de promovare a celui mai recent album al lui Mellencamp, intitulat "No Better Than This", lansat în 2010.

John Mellencamp şi Elaine Irwin Mellencamp vor împărţi custodia celor doi fii ai lor - Hud, în vârstă de 17 ani, şi Speck, în vârstă de 16 ani.

Potrivit documentelor oficiale, cei doi soţi au ajuns la o înţelegere amicală în privinţa tuturor proprietăţilor, a custodiei şi a pensiei alimentare pentru copiii lor.

John Mellencamp, în vârstă de 59 de ani, are alte trei fiice din două căsătorii anterioare - Michelle, cu prima lui soţie Priscilla Esterline, şi Teddi Jo şi Justice, cu a doua lui soţie Victoria Granucci.

În prezent, Mellencamp lucrează la un musical, intitulat "Ghost Brothers of Darkling County". Artistul a devenit celebru către sfârşitul anilor '70, sub numele de scenă John Cougar, iar printre hiturile sale se numără piesele "Jack and Diane" şi "Hurts So Good".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici