Cântăreţul R. Kelly se ascunde în Turnul Trump din Chicago

R.Kelly a fost vizitat din nou de poliţie – de această dată la Turnul Trump din Chicago, unde cântăreţul R&B se ascunde de ceva timp, potrivit siteului TMZ.

615 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul R. Kelly se ascunde în Turnul Trump din Chicago

R. Kelly se ascunde în Turnul Trump din Chicago

După difuzarea documentarului „Supravieţuind după R.Kelly”, poliţia din Illinois a încurajat presupusele victime ale cântăreţului să depună plângeri pentru a deschide o anchetă oficială.

Potrivit ziarului Chicago Tribune, aceştia au primit un pont în legătură cu două femei care erau ţinute împotriva voinţei lor la rezidenţa artistului în incinta Turnului Trump.

Poliţiştii au vizitat Turnul vineri şi au vorbit cu cele două femei identificate ca Joycelyn Savage şi Azriel Clary. Femeile au spus că nu erau ţinute ostastice, iar poliţiştii au plecat fără să facă vreo arestare.

Părinţii celor două femei au apărut în documentarul despre artist şi sunt de părere că fiicele lor ar fi fost îndoctrinate de R.Kelly.

Aceasta este a doua oară în tot atâtea zile când Kelly este vizitat de poliţie. Joi dimineaţă, poliţia a apărut pe neaşteptate la petrecerea de ziua de naştere a artistului. Aceştia au primit un pont că R.Kelly avea un mandat de arestare emis pe numele lui. Totuşi, după ce au vorbit cu Kelly, poliţiştii au determinat că informaţia era greşită şi l-au eliberat fără alte incidente.

Kelly insistă că este nevinovat şi consideră că documentarul este „o răzbunare” împotriva sa din partea unor indivizi care „l-au urât pe tot parcursul carierei sale muzicale”. Cântăreţul a avertizat în trecut că va „da în judecată pe oricine” va fi implicat şi chiar a creat un website şi o pagină de Facebook cu scopul de a denigra pe cei care îl acuză.

Într-un nou interviu acordat pentru Associated Press, avocatul lui Kelly, Steve Greenberg, a negat toate acuzaţiile de abuz sexual asupra femeilor şi fetelor minore. „Acuzaţiile nu sunt adevărate pentru că acesta nu a întreţinut cu bună ştiinţă relaţii sexuale cu fete minore, acesta nu a forţat pe nimeni să facă nimic, nu a ţinut pe nimeni captiv şi nu a abuzat pe nimeni niciodată,” a spus Greenberg.

Avocatul a adăugat că, în trecut, „diverse femei i-au făcut avansuri lui Kelly în speranţa că acesta le va ajuta în carierele lor”, dar apoi s-au supărat după ce carierele nu au progresat şi astfel au prezentat acuzaţii false.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici