Cântăreţul The Weeknd renunţă la numele de scenă

Actualul iubit al Selenei Gomez, cântăreţul Abel Tesfaye, a declarat pentru Harper's Bazaar US că se gândeşte să nu mai folosească numele de scenă ”The Weeknd”, potrivit ONE.

354 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul The Weeknd renunţă la numele de scenă

Cântăreţul The Weeknd renunţă la numele de scenă

Artistul povesteşte că numele de scenă a apărut în momentul în care acesta a renunţat la şcoală la vârsta de 17 ani. Venit de la şcoală într-un weekend, cântăreţul a decis să nu se mai întoarcă, renunţând la studii încă de la acea vârstă, scrie elleuk.com

Abel nu a dezvăluit dacă are de gând să-şi folosească propriul nume pentru următorul proiect, însă un lucru de care este sigur este că vrea să-şi păstreze viaţa privată departe de ochiul public, scrie ONE.

„Nu mă grăbesc să spun totul despre mine. Misterul este întotdeauna interesant. Din fericire, singurul lucru pe care îl vreau de la mine este muzica. Nu trebuie să le dau nimic altceva pentru tot restul vieţii mele.” a spus el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici