Cardi B îşi cere scuze faţă de indieni

  • Cardi B îşi cere scuze pe pagina de Instagram pentru noua campanie de încălţăminte
  • Cardi B apare ca zeiţa hindusă cu multe braţe, Durga
  • Fanii hinuduşi s-au simţit jigniţi şi au criticat-o dur
182 afișări
Imaginea articolului Cardi B îşi cere scuze faţă de indieni

Cardi B îşi cere scuze faţă de indieni

Cardi B le cere scuze fanilor după ultima gafă.

Cardi B a pozat pentru o nouă colaborare cu Reebok,compania de încălţăminte, într-o ipostază care i-a deranjat pe fanii hinduşi.

E vorba de o imagine unde Cardi B o imită pe zeiţa hindusă, Durga. Durga este zeiţa războiului,a forţei şi a protecţiei.

Iar asocierea lui Cardi B cu aceasta a stârnit critici dure.  Artista şi-a cerut scuze pe Instagram, şi a încercat chiar să se dezvinovăţească.

„Aţi spus că am avut o lipsă de respect faţă de o zeiţă sau ceva de genul. Vreau să vă spun că îmi pare rău. Nu am avut intenţia să jignesc religia nimănui”, a spus Cardi B.

Fanii sunt încă supăraţi. Pe Instagram, căutarea după hashtag-ul #CARDIB nu mai e posibilă din cauză raportărilor de conţinut neadecvat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici