Cardi B şi Drake au cele mai multe nominalizări la American Music Awards 2018

Cântăreţii Cardi B şi Drake au primit cele mai multe nominalizări, opt, la gala American Music Awards 2018 (AMA), care va avea loc pe 9 octombrie, la Microsoft Theater din Los Angeles, potrivit Reuters.

202 afișări
Imaginea articolului Cardi B şi Drake au cele mai multe nominalizări la American Music Awards 2018

Ce cântăreţi au cele mai multe nominalizări la American Music Awards 2018

Nominalizările la premiile American Music au fost decise în urma voturilor fanilor, care i-au impus atenţiei pe Cardi B şi Drake, dar şi pe Beyonce, Ariana Grande şi Rihanna şi l-au lăsat în umbră pe Kanye West.

Rapperul Kanye West nu a primit nicio nominalizare, cu toate că albumul său lansat în luna iunie, "Ye", s-a situat pe primele poziţii în topurile de specialitate.

Genul hip-hop, în schimb, a fost destul de bine văzut, iar Post Malone a adunat şase nominalizări. Tot şase nominalizări a obţinut şi starul muzicii pop britanice Ed Sheeran.

Cântăreaţa de origine cubaneză Camila Cabello are şanse să câştige primul său AMA, cu cinci nominalizări, la secţiuni precum "cea mai bună artistă" şi "cel mai bun artist debutant".

Bruno Mars, care şi-a petrecut anul negând că s-ar fi ocupat de muzica lui Michael Jackson şi că a colaborat cu Chic şi Charlie Wilson, s-a ales cu patru nominalizări, ca şi Taylor Swift.

Două nominalizări, la secţiunile "cel mai bun artist debutant" şi "cel mai bun album soul/R&B", a primit rapperul XXXTentacion, care a fost ucis în luna iunie, la vârsta de 20 de ani.

Beyonce, Ariana Grande şi Rihanna au primit, fiecare, o singură nominalizare.

Lista de nominalizări la premiile American Music porneşte de la datele privind difuzarea online, vânzările online şi fizice, difuzările la posturile de radio şi turneele din perioada septembrie 2017 - octombrie 2018.

Lista completă a nominalizaţilor este publicată pe site-ul oficial al premiilor, www.theamas.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici