Care este cea mai bună temă muzicală dintr-un film cu James Bond - VIDEO

A fost desemnată cea mai bună temă muzicală dintr-un film din seria "James Bond", într-un sondaj realizat de BBC Radio 5 Live şi BBC Radio 2.

392 afișări
Imaginea articolului Care este cea mai bună temă muzicală dintr-un film cu James Bond - VIDEO

Care este cea mai bună temă muzicală dintr-un film cu James Bond

Piesa "Live and Let Die", înregistrată de Paul McCartney şi Wings, grupul înfiinţat în 1971 de muzicianul britanic cu prima lui soţie, Linda, a primit peste un sfert din totalul voturilor exprimate de ascultătorii celor două posturi de radio menţionate, informează bbc.co.uk.

"Live and Let Die" a fost tema muzicală a filmului omonim - "Pe cine nu laşi să moară/ Live and Let Die" - din 1973, în care rolul principal a fost interpretat de Roger Moore, iar rolul Bond Girl a fost jucat de Jane Seymour.

Cântecul "Nobody Does It Better", interpretat de Carly Simons pe coloana sonoră a filmului "Spionul care mă iubea/ The Spy Who Loved Me" (1977), s-a clasat pe locul al doilea.

Podiumul a fost completat de piesa interpretată de Shirley Bassey intitulată "Goldfinger", tema muzicală a filmului cu acelaşi titlu, lansat în 1964.

Acest sondaj reprezintă unul dintre numeroasele evenimente organizate în acest an pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la lansarea francizei "James Bond".

Paul McCartney a interpretat recent cântecul "Live and Let Die" în încheierea concertului pe care l-a susţinut în faţa Palatului Buckingham, organizat la începutul lunii iulie, cu ocazia jubileului de diamant al reginei Elizabeth a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici