Care este cel mai mare coşmar al lui Radu Mazăre. A visat şi s-a trezit în stare de disperare

Radu Mazăre a dezvăluit reporterilor emisiunii "Serviciul Român de Comedie" care este coşmarul care îl "bântuie": a visat şi s-a trezit într-o stare de disperare.

4421 afișări
Imaginea articolului Care este cel mai mare coşmar al lui Radu Mazăre. A visat şi s-a trezit în stare de disperare

Care este cel mai mare coşmar al lui Radu Mazăre. A visat şi s-a trezit în stare de disperare (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

În ediţia de miercuri a emisiunii "Serviciul Român de Comedie", difuzată de la ora 20.30, la Pro TV, Toni Grecu prezintă un interviu spumos cu Radu Mazăre, informează Pro TV.

Reporterii SRC Cosmin Natanticu şi Cătălin Neamţu au ajuns acasă la Radu Mazare. Edilul de pe litoral şi-a deschis uşa casei pentru un interviu spumos şi plin de umor în stilul SRC.

Cei doi reporteri au aflat de la Radu Mazăre care este coşmarul care îl "bântuie": a visat că este însurat şi s-a trezit disperat.

Mai mult, primarul din Constanţa le-a mărturisit celor doi că la vară doreşte să se facă DJ şi să pună muzică într-un club la mare, iar dacă nu va face 60% în sondaje nu mai participă la alegeri.

Mai multe detalii amuzante, dar şi ce cadou neaşteptat le-a făcut Radu Mazăre celor doi reporteri ai SRC, telespectatorii Pro TV vor afla miercuri, de la 20.30, la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici