Care este oraşul european, vizitat de tot mai mulţi români, ce a interzis folosirea selfie stick-ului

Selfie stick-urile, sticlele de sticlă şi camionetele în care se comercializează mâncare au fost interzise de autorităţile din Milano. Noile reguli impuse de primărie au intrat în vigoare pe 14 iulie şi sunt menite să micşoreze cantităţile de gunoi de pe străzi şi să oprească comportamentul antisocial al oamenilor, potrivit The Local, citat de The Independent.

706 afișări
Imaginea articolului Care este oraşul european, vizitat de tot mai mulţi români, ce a interzis folosirea selfie stick-ului

Turiştilor şi localnicilor deopotrivă le este interzis să „ţină în mână, să care, să lase pe asfalt, să arunce sau să primească orice fel de sticle de sticlă, doze de băutură şi selfie stick-uri” în zona cuprinsă între Piazza XXIV Maggio, Gorizia Avenue, Via Codara, Piaţa Contara şi Gabriele D'Annunzio Avenue. De asemenea, au fost interzise şi petardele şi artificiile, dar şi tonetele cu mâncare. 

Deşi regulile sunt puse în vigoare până în data de 13 august, autorităţile nu exclud posibilitatea de extindere a acestora. „Măsura va fi menţinută atât timp cât este nevoie”, a explicat consilierul pe probleme de securitate din Milano, Carmela Rozza. 

Aceasta a explicat că aceste reguli sunt menite să îi determine pe oameni să îşi formeze un obicei şi să nu mai aducă sticle şi alte recipiente în acea zonă. 

Şi alte oraşe din Italia au adoptat diverse legi de acest fel pentru a stopa comportamentul antisocial al turiştilor. 

Citeşte continuarea pe Gândul 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici