Care este următorul rol pe care îl va interpreta Russell Crowe

Russell Crowe va interpreta rolul principal în filmul "Fathers and Daughters", în care actorul australian va portretiza pe marele ecran un scriitor diagnosticat cu o maladie mintală.

178 afișări
Imaginea articolului Care este următorul rol pe care îl va interpreta Russell Crowe

Russell Crowe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul prezintă povestea acelui scriitor diagnosticat cu o maladie mintală, care depune eforturi considerabile pentru a-şi creşte fiica în vârstă de cinci ani, la New York, informează  contactmusic.com. Pelicula prezintă, totodată, aspecte din viaţa actuală a fetei, ajunsă la vârsta de 30 de ani, care locuieşte în Manhattan şi încearcă să depăşească complexele acumulate în copilăria ei dificilă.

"Acesta este un film condus de prestaţia actoricească şi, de aceea, nu aş putea cere un actor mai bun decât Russell, pentru a reda această dramă deosebit de intensă din punct de vedere emoţional", a spus regizorul filmului, Gabriele Muccino.

Rolul fiicei personajului care va fi interpretat de Russell Crowe nu a fost deocamdată distribuit.

Russell Crowe şi Keither Rodger vor fi producătorii executivi ai peliculei, prin intermediul companiei lor Fear of God.

Actorul australian va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în filmul de proporţii biblice "Noah", regizat de Darren Aronofsky, şi în pelicula "Winter's Tale", de Akiva Goldsman. Russell Crowe se află în prezent în preproducţie cu filmul care marchează debutul său regizoral, "The Water Diviner".

Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă, dar a crescut în Australia, a câştigat, în 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din "Gladiatorul", primind alte două nominalizări la premiile Academiei americane pentru rolurile din "Scandal în industria tutunului/ The Insider" (1999) şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici