Care sunt nominalizările la People's Choice Award

Lungmetrajul "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2", ultimul film din această franciză cinematografică, a primit nouă nominalizări la premiile People's Choice, care recompensează cele mai populare staruri şi producţii de film şi televiziune.

197 afișări
Imaginea articolului Care sunt nominalizările la People's Choice Award

Care sunt nominalizările la People's Choice Award (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Filmul "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2" va concura la categoria "filmul preferat" cu lungmetrajele "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi", "Transformers 3", "Culoarea sentimentelor" şi "Domnişoare de onoare".

Daniel Radcliffe, interpretul vrăjitorului Harry Potter, şi Johnny Depp, interpretul căpitanului Jack Sparrow în franciza "Piraţii din Caraibe", vor concura la categoria "actorul favorit" cu actorii Robert Pattinson, Ryan Reynolds şi Hugh Jackman.

La categoria "actriţa favorită" au fost nominalizate Emma Stone, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Anne Hathaway şi Reese Witherspoon.

Gala People's Choice Awards va avea loc pe 11 ianuarie la Los Angeles şi este evenimentul care marchează debutul sezonului premiilor de la Hollywood. Câştigătorii premiilor People's Choice sunt desemnaţi prin votul publicului, nu prin voturile criticilor şi specialiştilor din industria de divertisment.

Premiile People's Choice sunt decernate şi în domeniul televiziunii şi al muzicii. Potrivit organizatorilor, peste 40 de milioane de persoane au votat online sau de pe telefoanele lor mobile şi de pe platforme de socializare pentru a-şi desemna artiştii şi producţiile favorite.

Cântăreaţa Katy Perry a fost nominalizată la şapte categorii, inclusiv "artista favorită" şi "artista pop preferată". Ea a fost nominalizată şi în domeniul cinematografic, la categoria "vocea preferată animată" pentru rolul din animaţia "The Smurfs".

La categoria "artista preferată", Katy Perry va concura cu Lady Gaga, Taylor Swift, Beyonce şi Adele. Cântăreţii nominalizaţi la categoria "artistul preferat" sunt Justin Bieber, Blake Shelton, Bruno Mars, Eminem şi Enrique Iglesias.

În domeniul producţiilor de televiziune, la categoria "cel mai bun serial dramatic" au fost nominalizate serialele "The Good Wife", "Grey's Anatomy", "Dr. House", "Supernatural" şi "The Vampire Diaries".

La categoria "cel mai bun serial de comedie", serialul premiat cu Emmy "Modern Family" va concura cu "The Big Bang Theory", "Glee", "How I Met Your Mother" şi "Doi bărbaţi şi jumătate".

Potrivit organizatorilor, peste 40 de milioane de persoane au votat online sau de pe telefoanele lor mobile şi de pe platforme de socializare pentru a-şi desemna artiştii şi producţiile favorite.

Câştigătorii premiilor People's Choice vor fi aleşi în urma voturilor exprimate de fani, pe site-ul www.PeoplesChoice.com. Procedura de votare pentru cele mai multe dintre categorii se va încheia pe 6 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici