Care sunt numele preferate de britanici pentru copilul prinţului William şi ducesei Catherine

Elizabeth, Diana, Victoria se numără printre numele preferate de britanici pentru copilul prinţului William şi al soţiei sale, ducesa Catherine, potrivit datelor furnizate de casele de pariuri din regat.

1451 afișări
Imaginea articolului Care sunt numele preferate de britanici pentru copilul prinţului William şi ducesei Catherine

Prinţul William şi ducesa Catherine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totodată, reprezentanţii caselor de pariuri au respins orice posibilitate ca noul membru al familiei regale a Marii Britanii, care urmează să se nască în iulie, să poarte numele de Alexandra, după ce pariurile au arătat o cotă în scădere de la 12-1 la 25-1 în defavoarea acestui nume, informează Reuters.

Nu se cunoaşte până în prezent sexul copilului, primul al prinţului William şi al lui Catherine, ducesă de Cambridge, însă, o simplă afirmaţie făcută de Kate a dat naştere speculaţiilor cu privire la faptul că bebeluşul va fi fetiţă. Afirmaţia care a declanşat o adevărată isterie în casele de pariuri a fost: "Mulţumesc, voi lua ursuleţul pentru f... mea". Ducesa britanică s-a oprit la mijlocul frazei, pe când primea o jucărie de la un fan, determinându-l pe un martor la scenă să o întrebe dacă urma să pronunţe cuvântul "fiică". Soţia prinţului William i-a răspuns: "Nu, nu ştim! Nu vă vom spune acest lucru!".

În topul preferinţelor britanicilor şi, implicit, cu cele mai mari şanse, sunt numele Elizabeth (cotă de 5-1), Diana (cota 6-1) şi Victoria (cotă 7-1).

Însă şi numele Alexandra are o bună şi sănătoasă origine. Prinţesa Alexandra, în vârstă de 76 de ani, este verişoara reginei Elizabeth a Marii Britanii.

Presa internaţională s-a arătat extrem de interesată de sarcina ducesei Catherine, anunţată în decembrie, după ce aceasta a fost spitalizată pentru câteva zile, din cauza unei forme severe de greţuri matinale.

Prinţul William este al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici