Carla Bruni a vorbit despre sex cu Michelle Obama

Carla Bruni i-a făcut confesiuni de natură sexuală primei doamne a SUA, Michelle Obama, cu ocazia unei vizite a cuplului prezidenţial francez în America, mărturisindu-i acesteia că ea şi soţul ei, Nicolas Sarkozy, l-au lăsat pe un şef de stat să aştepte, deoarece au preferat să facă sex.

96 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni a vorbit despre sex cu Michelle Obama

Carla Bruni a vorbit despre sex cu Michelle Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit abcnews.com, această informaţie a fost dezvăluită în cartea "The Promise: President Obama, Year One" de către Jonathan Alter, editorul revistei Newsweek.

"Carla Bruni a dorit să afle dacă, la rândul lor, Michelle şi Barack Obama au lăsat şi ei pe cineva să îi aştepte", a relatat jurnalistul american. "Michelle Obama a râs şi a spus că acest lucru nu s-a întâmplat", a adăugat Jonathan Alter.

Această "picanterie" despre viaţa sexuală a cuplului prezidenţial francez i-a determinat pe anumiţi analişti politici să afirme că demnitarul în cauză ar fi regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, deşi numele ei nu a fost menţionat în discuţia dintre Carla Bruni şi Michelle Obama. În timpul unei vizite oficiale în Marea Britanie, preşedintele Sarkozy şi soţia sa au petrecut o noapte la castelul Windsor, reşedinţa reginei Elizabeth a II-a, la puţin timp după celebrarea căsătoriei lor.

Cuplul Nicolas Sarkozy-Carla Bruni este renumit pentru faptul că nu este punctual. În 2008, cei doi l-au făcut pe prinţul Charles al Marii Britanii să aştepte, cu ocazia celebrării celei de-a 90-a aniversări a Armistiţiului din 1918.

Cartea "The Promise: President Obama, Year One" va fi lansată în Statele Unite ale Americii săptămâna viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici