Carla Bruni-Sarkozy: Nu voi publica niciodată fotografiile copilului meu

Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, a declarat că nu îşi va expune niciodată în mass-media bebeluşul pe care urmează să îl nască şi nu va publica niciodată fotografiile acestuia.

516 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni-Sarkozy: Nu voi publica niciodată fotografiile copilului meu

Carla Bruni-Sarkozy: Nu voi publica niciodată fotografiile copilului meu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prima doamnă a Franţei a făcut aceste declaraţii în cadrul unei emisiuni ce a fost difuzată duminică seară, pe postul de televiziune TF1.

"Voi face totul pentru a-l proteja pe acest copil care va veni pe lume şi o voi face cu multă putere. Nu voi publica niciodată fotografiile copilului, nu îl voi expune niciodată. Consider că expunerea în viaţa publică reprezintă o alegere ce trebuie făcută de adulţi", a spus Carla Bruni-Sarkozy, care a precizat că încă nu cunoaşte sexul bebeluşului.

Carla Bruni va naşte în toamna acestui an, cu aproximativ o jumătate de an înainte de alegerile prezidenţiale din Franţa, ce vor avea loc în aprilie şi mai 2012. Este pentru prima dată în istoria Republicii Franceze când un preşedinte, Nicolas Sarkozy, în vârstă de 56 de ani, va deveni tată în timpul mandatului.

"Fiul meu cel mare, Aurélien, a fost expus o dată şi nici măcar într-o situaţie publică, ci într-una privată (cu ocazia unei vizite a soţilor Sarkozy la Petra, n.r.) şi a fost o mare eroare, nu ar fi trebuit niciodată să-mi duc fiul să vadă acel sit magnific. Ar fi trebuit să prevăd că sunt fotografi acolo, am fost imprudentă", a spus ea.

Deşi nu a anunţat niciodată în mod oficial că este însărcinată, Carla Bruni spune că a preferat să acţioneze astfel, "probabil, dintr-un reflex specific pentru o cloşcă".

"Nu faci un copil pentru a fi aplaudat de ceilalţi, iar poziţia de soţie de preşedinte m-a făcut să devin şi mai defensivă", a spus Carla Bruni.

Carla Bruni a spus că nu ştie deocamdată dacă Nicolas Sarkozy se va prezenta la următoarele alegeri prezidenţiale, adăugând că soţul ei "s-a schimbat"

"După părerea mea, funcţia de preşedinte al Republicii ar schimba pe oricine. El a îmbătrânit, s-a maturizat, a devenit mai calm", a spus Carla Bruni-Sarkozy.

Carla Bruni Sarkozy, născută Gilberta Bruni Tedeschi, pe 23 decembrie 1967 la Torino, Italia, este cântăreaţă şi fost fotomodel, care, în 2008, a primit cetăţenia franceză. În 2002 a înregistrat, în limba franceză, albumul muzical "Quelqu'un m'a dit", care a avut un succes deosebit, mai ales în Franţa şi Elveţia. În 2008, ea s-a căsătorit cu preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy. Soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy a confirmat recent că este însărcinată, declarând că sarcina ei este "neaşteptată şi nesperată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici