Carla Bruni-Sarkozy va juca în viitorul film al lui Woody Allen

Carla Bruni-Sarkozy a anunţat, luni, că a acceptat să joace în viitorul lungmetraj al regizorului american Woody Allen, care a declarat în repetate ocazii că doreşte să o distribuie pe soţia preşedintelui francez în următorul său proiect cinematografic.

18 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni-Sarkozy va juca în viitorul film al lui Woody Allen

Carla Bruni-Sarkozy va juca în viitorul film al lui Woody Allen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-a propus să joc în următorul său film. Nu ştiu ce rol voi juca, dar am acceptat", a declarat prima doamnă a Franţei, luni, în timpul unei emisiuni pe postul TV Canal +.

"Nu sunt deloc o actriţă. Poate că voi fi catastrofală (în această postură - n.r.), dar nu pot să ratez o astfel de ocazie. Când voi fi bunică, îmi voi fi dorit să fi făcut un film cu Woody Allen", a explicat Carla Bruni-Sarkozy.

Soţia preşedintelui francez a declarat că aceasta este o ocazie "absolut fantastică", repetând de câteva ori faptul că ea nu este actriţă.

"Woody Allen m-a rugat să nu fac un alt film înainte de al său. Dacă acest proiect se va concretiza, va fi o experienţă fantastică pentru mine", a adăugat Carla Bruni.

Aflat în luna iunie în Franţa, Woody Allen a dezvăluit că îşi doreşte să o distribuie pe Carla Bruni în următorul lui film: "Sunt sigur că ar fi minunată. Are multă carismă, are obişnuinţa de a apărea în public şi aş putea să o distribui în absolut orice rol".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici