Carla Bruni-Sarkozy va naşte pe 3 octombrie

Naşterea bebeluşului Carlei Bruni-Sarkozy este prevăzută pentru data de 3 octombrie, ziua naţională a Germaniei, a declarat Pal Sarkozy, tatăl preşedintelui francez, pentru ediţia de joi a cotidianului german Bild.

542 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni-Sarkozy va naşte pe 3 octombrie

Carla Bruni-Sarkozy va naşte pe 3 octombrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Potrivit previziunilor, naşterea va avea loc pe 3 octombrie", a spus Pal Sarkoy pentru cel mai citit cotidian din Europa. Aceeaşi dată marchează şi ziua naţională a Germaniei, prin care se va sărbători reunificarea naţiunii germane.

Pal Sarkozy a mai spus că bebeluşul va fi botezat potrivit credinţei catolice.

În urmă cu câteva zile, Carla Bruni-Sarkozy a declarat că "începând cu 1 octombrie, naşterea poate avea loc în orice moment".

În mai 2011, Pal Sarkozy a fost prima persoană care a confirmat în mod public sarcina soţiei preşedintelui francez, într-un interviu acordat cotidianului german Bild.

În vârstă de 43 de ani, Carla Bruni, fost model, devenită apoi cântăreaţă, are un fiu în vârstă de 10 ani, al cărui tată este profesorul de filosofie Raphaël Enthoven. La rândul său, Nicolas Sarkozy, în vârstă de 56 de ani, are trei fii cu cele două foste soţii ale sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici