Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy ar avea fiecare o aventură

Soţii Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy, cuplul prezidenţial francez, ar avea fiecare o aventură, potrivit unor informaţii apărute în presa din Franţa, informează express.co.uk.

257 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy ar avea fiecare o aventură

Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy ar avea fiecare o aventură (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primele zvonuri referitoare la faptul că ambii parteneri din cuplul prezidenţial ar avea câte o aventură au apărut prima oară pe platforma de micro-blogging Twitter.

După câteva zile, acestea au fost preluate şi pe site-ul publicaţiei Le Journal du Dimanche.

Până în prezent, preşedintele Sarkozy a refuzat să confirme sau să infirme aceste informaţii.

Primul mesaj de pe Twitter indica faptul că soţia preşedintelui Franţei ar avea o aventură cu Benjamin Biolay, un muzician laureat al mai multor concursuri internaţionale.

În acelaşi mesaj se afirmă că Nicolas Sarkozy şi-ar fi găsit, la rândul lui, consolarea în braţele lui Chantal Jouanno, o fostă campioană de karate în vârstă de 40 de ani, care ocupă în prezent funcţia de ministru al Ecologiei.

Chantal Jouanno, fostă campioană de karate

Site-ul francez suchablog.com afirmă că Bruni şi Biolay sunt buni prieteni de mulţi ani şi că în prezent locuiesc împreună în apartamentului din Paris al muzicianului.

Aceste zvonuri au căpătat o anumită greutate după ce au fost preluate şi de site-ul publicaţiei Le Journal du Dimanche: "Este bârfa zilei şi ar putea deveni ştirea anului. O relaţie a început în urmă cu câteva săptămâni între prima doamnă a Franţei şi Benjamin Biolay. Zvonul a apărut pe Twitter şi acum a fost preluat pe toate blogurile şi site-urile".

Aceeaşi publicaţie a adăugat că, potrivit suchablog.com, totul a devenit în prezent "mai mult decât un simplu zvon".

"Cuplul prezidenţial îşi trăieşte ultimele clipe. Carla Bruni s-a îndrăgostit de Benjamin Biolay, iar preşedintele şi-a găsit consolarea în braţele lui Chantal Jouanno", a scris Le Journal du Dimanche.

Chantal Jouanno, fostă campioană de karate

Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy s-au cunoscut la un dineu, în Paris, în noiembrie 2007. După povestea lor de dragoste intens mediatizată şi căsătoria ce a avut loc trei luni mai târziu, multe publicaţii franceze au început să afirme că acest mariaj va dura doar atât timp cât Sarkozy va rămâne preşedinte.

Zvonurile apărute pe Twitter şi preluate de Le Journal du Dimanche sunt, însă, primele informaţii care raportează o criză în cuplul prezidenţial.

Monogamia nu pare a fi o calitate naturală a soţilor Bruni-Sarkozy. Presa franceză o citează adeseori pe Carla Bruni, care a declarat în trecut că "se plictiseşte repede de monogamie".

Carla Bruni, fost manechin celebru, printre ai cărei iubiţi se numără Mick Jagger, Eric Clapton şi Donald Trump, a avut o relaţie cu scriitorul Jean-Paul Enthoven, pe care l-a părăsit pentru fiul acestuia, filosoful Raphael Enthoven. După ce au avut un fiu împreună, născut în 2001, Raphael Enthoven a părăsit-o pe Bruni, declarând că aceasta "nu era dedicată relaţiei".

La rândul lui, Nicolas Sarkozy a avut o aventură cu Cecilia Ciganer-Albaniz, devenită ulterior a doua lui soţie, în timp ce era căsătorit cu prima soţie, Marie-Dominique Culioli, mama celor doi băieţi mai mari ai preşedintelui francez.

Sarkozy s-a căsătorit apoi cu Ciganer-Albaniz, cu care mai are un fiu, însă cei doi s-au despărţit în timpul campaniei prezidenţiale din 2007, după ce fosta doamnă Sarkozy a avut o aventură cu publicistul american Richard Attais.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici