Carla Bruni: "Vreau un bărbat care deţine puterea nucleară"

Carla Bruni i-a propus lui Nicolas Sarkozy, în seara când s-au cunoscut, să meargă la ea acasă pentru a bea o cafea împreună, însă preşedintele francez a refuzat, spunând "Niciodată în prima seară", potrivit cărţii "Carla Bruni, Qui est-elle vraiment?", lansată pe piaţa franceză miercuri.

3 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni: "Vreau un bărbat care deţine puterea nucleară"

Carla Bruni: "Vreau un bărbat care deţine puterea nucleară"

Potrivit site-ului 20min.ch., la cinci zile de la mariajul Carlei Bruni cu Nicolas Sarkozy, trei cărţi publicate miercuri vin să dezvăluie personalitatea primei doamne a Franţei. Aceste volume scot la iveală câteva detalii "picante", nu foarte romantice.

Prima dintre cărţi, "Carla Bruni, Qui est-elle vraiment?", a fost scrisă de Edouard Boulon-Cluzel, autorul unei biografii a cântăreţei Mylène Farmer, şi de jurnalista Christine Richard.

Această carte conţine numeroase detalii despre viaţa privată a Carlei Bruni dinainte şi de după întâlnirea cu Nicolas Sarkozy. Aflăm, de exemplu, faptul că, în seara când s-au întâlnit, Carla i-a propus lui Nicolas Sarkozy să meargă să bea o cafea la ea, dar preşedintele i-a răspuns: "Niciodată în prima seară".

În ce priveşte mariajul celor doi, anunţat de la finele anului trecut, dar care a avut loc pe 2 februarie, autorii susţin că Sarkozy i-a adresat un ultimatum iubitei sale, declarând: "Carla, sunt într-o mare încurcătură protocolară. Trebuie neapărat să ştiu înainte de 31 decembrie dacă ne căsătorim sau nu. Ai trei săptămâni să te gândeşti".

De asemenea, în carte se spune că, înainte de relaţia cu preşedintele francez, Carla Bruni a declarat, despre viaţa sa sentimentală: "Vreau un bărbat care deţine puterea nucleară".

Dacă Nicolas Sarkozy şi-a oficializat, acum, relaţia, nu este sigur că aceasta va dura mult timp, dacă este să luăm în considerare declaraţiile Carlei despre monogamie, care o "plictiseşte de moarte": "O dată ce dorinţa este împlinită, satisfăcută, ea se transformă. Nu caut în mod special stabilizarea lucrurilor: dragostea în cuplu nu mă linişteşte".

La finele anului trecut, Nicolas Sarkozy a stârnit multe valuri după ce i-a oferit Carlei Bruni acelaşi inel pe care îl oferise, în trecut, şi Céciliei. Cartea lui Richard şi Blouzon-Cluzel arată că, "în decembrie 2007, Nicolas Bazire ar fi primit un telefon de la amicul său, Sarkozy, care i-a spus: "Sunt aici, cu Carla... Aş fi vrut inelul, ştii tu, acelaşi ca al Céciliei…".

Autorii afirmă că Sarkozy era cam strâmtorat, întrucât nu voia să ofere un inel mai scump decât cel al Céciliei, pentru a nu supăra opinia publică, dar că, pe de altă parte, nu putea face un cadou de o valoare mai mică pentru că şi-ar fi ofensat viitoarea soţie. De unde ideea de a cumpăra acelaşi inel.

Tot miercuri au mai fost lansate alte două cărţi, şi acestea despre relaţia Sarkozy-Bruni. Thierry Coljon, jurnalist specializat în muzică şi varietăţi a publicat "La dame de cœur", în timp ce Chris Laffaille şi Paul-Eric Blanrue au scris "Carla et Nicolas, Chronique d'une liaison dangereuse".

În ultima lucrare, sunt, din nou, oferite câteva detalii despre seara organizată de Jacques Ségala, care le-a permis Carlei şi lui Nicolas să se întâlnească.

Astfel, se pare că Nicolas Sarkozy i-a cerut amicului său, Jacques Séguéla, să organizeze o cină la el, cu prietenii, pentru că nu mai voia să stea singur la Élysée. Publicitarul a hotărât atunci să îl aşeze pe Nicolas între soţia sa şi Carla Bruni. Sedus rapid de manechin, Sarkozy s-a întors atunci către doamna Ségala, declarând: "Îmi pare rău, doamnă, nu aş vrea să par prost crescut, dar risc să fiu obligat să vă întorc spatele".

Această carte mai dezvăluie faptul că fostul model are câteva probleme de caracter şi că îi telefonează zilnic psihologului său. Un episod vorbeşte, de exemplu, de o uşă pe care Carla nu reuşea să o deschidă, lucru care a scos-o din sărite, urlând şi dând lovituri în continuu, până au venit persoane în ajutor.

De asemenea, se spune că, după divorţul de Cécilia, Nicolas Sarkozy nu mai suporta singurătatea, motiv pentru care ar fi contactat-o pe Adriana Karembeu, soţia celebrului fotbalist, prin intermediul agentului său, pentru o seară privată la palatul prezidenţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici