Carmen Electra s-a despărţit de logodnicul ei

Actriţa şi fotomodelul Carmen Electra, în vârstă de 40 de ani, s-a despărţit de iubitul ei, Rob Patterson, cu care se logodise în 2008.

764 afișări
Imaginea articolului Carmen Electra s-a despărţit de logodnicul ei

Carmen Electra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Relaţia celor doi s-a încheiat luna trecută, după ce Rob Patterson, în vârstă de 41 de ani, a decis să se mute din vila iubitei sale, amplasată în Beverly Hills, întrucât devenise foarte frustrat din cauza neînţelegerilor şi a tensiunilor din cuplu, afirmă E! News.

Se spune că neînţelegerile dintre ei au început să apară încă din luna mai, informează contactmusic.com.

Carmen Electra, fosta vedetă din serialul "Baywatch", a fost văzută sărutându-se de curând cu producătorul de televiziune Simon Cowell în timpul unei cine la restaurantul Cecconi's din Hollywood, însă prietenii starletei americane susţin că acea întâlnire a avut loc după despărţirea ei de Rob Patterson.

Rob Patterson este fostul chitarist al trupei americane Korn.

Carmen Electra, top model Playboy şi actriţă de filme de serie B, a fost căsătorită cu rockerul Dave Navarro şi cu starul NBA Dennis Rodman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici