Carmen Tănase, într-o cursă nebună cu un ATV

Carmen Tănase a avut parte de o infuzie de adrenalină în timp ce filma o secvenţă pentru serialul "Moştenirea". În episodul de miercuri, 9 februarie al serialului, Flacăra, personajul interpretat de Carmen, pleacă în urmărirea fiului ei aflat la munte, urmărire care are loc şi pe un ATV.

139 afișări
Imaginea articolului Carmen Tănase, într-o cursă nebună cu un ATV

Carmen Tănase, într-o cursă nebună cu un ATV

"A fost prima mea experienţă de acest gen, experienţă îngreunată de fustele cu care eram îmbrăcată. Şoferul era însă un profesionist, aşa că nu aveam nicio grijă. Pe faţa personajului se citeşte, desigur, altceva, dar asta era în scenariu", povesteşte Carmen.

Filmarile au avut loc la munte, pe un teren accidentat, ceea ce a făcut ca întreaga cursă să fie şi mai palpitantă.

Tot în episodul de miercuri, 9 februarie, fanii serialului "Moştenirea" o vor vedea pe Flacăra într-o postură nouă. După o zi întreagă de căutari ea ajunge îmbrăcată într-un jacuzzi aflat în aer liber, în toiul nopţii, la puţine grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici