Casa cântăreţei Amy Winehouse, jefuită în primele zile după decesul artistei

Casa din Londra a cântăreţei Amy Winehouse a fost jefuită în primele zile după decesul artistei, a anunţat presa britanică, miercuri.

675 afișări
Imaginea articolului Casa cântăreţei Amy Winehouse, jefuită în primele zile după decesul artistei

Casa cântăreţei Amy Winehouse, jefuită în primele zile după decesul artistei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mitch Winehouse, tatăl artistei britanice, afirmă că hoţii au furat copii ale unor cântece nelansate, caiete cu versuri şi scrisori ce au aparţinut fiicei sale, potrivit thesun.co.uk.

Aproximativ 20 de persoane - membri ai familiei, prieteni, gărzi de corp şi ofiţeri de poliţie - au avut acces în reşedinţa cântăreţei după moartea acesteia.

Printre celelalte obiecte dispărute din casa artistei se numără şi una dintre chitarele preferate ale acesteia, dar şi un un album de versuri care urmau să fie folosite pentru următorul material discografic al cântăreţei.

Reşedinţa jefuită se află în Camden Square din nordul Londrei.

Mitch Winehouse şi Reg Travis, iubitul cântăreţei decedate pe 23 iulie, vor alcătui împreună în aceste zile un inventar al obiectelor dispărute.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, pe 23 iulie, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri ale sale, "Frank" şi "Back to Black", s-au vândut până în prezent în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Albumul "Back to Black" din 2006 a obţinut cinci trofee Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici