Casa din Paris a lui Karl Lagerfeld, scoasă la licitaţie

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos la licitaţie. Apartamentul de 260 metri pătraţi are un dressing de 50 de metri pătraţi şi a fost complet refăcut de Lagerfeld.

583 afișări
Imaginea articolului Casa din Paris a lui Karl Lagerfeld, scoasă la licitaţie

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos la licitaţie cu un preţ orientativ de 5,3 milioane de euro.

Situat într-o clădire din secolul al XVII-lea, pe Quai Voltaire, apartamentul cu trei camere are vedere la Sena şi la Muzeul Luvru.

Acesta va fi scos la licitaţie la Camera de Comerţ şi Industrie din Paris pe 26 martie.

Apartamentul de 260 metri pătraţi are un dressing de 50 de metri pătraţi şi a fost complet refăcut de Lagerfeld "într-un stil futurist, cu podea din beton şi secţiuni de sticlă sablată", a declarat pentru AFP notarul Thomas Jousselin.

Lagerfeld, ale cărui spectaculoase creaţii şi show-uri pentru Chanel, Fendi şi propria sa marcă au avut un impact profund asupra lumii modei, a locuit acolo timp de aproximativ 10 ani, până la moartea sa în 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici