Casă „la pachet”. Cât costă o casă care se montează în 3 ore

  • Au fost create casele care se montează ca un origami în maxim 3 ore
  • Casele pot fi mutate şi remontate de 100 de ori
  • Cei care aleg casele „origami” pot monta panouri solare pentru un consum de energie cat mai mic
2569 afișări
Imaginea articolului Casă „la pachet”. Cât costă o casă care se montează în 3 ore

Casă „la pachet”

Din ce în ce mai mulţi oameni au migrat în zonele rurale în căutarea oazei de linişte. Acum nu mai e nevoie să meargă cu cortul sau rulota, ci pot să îşi ia direct casă.

Un start-up din Letonia vine în ajutorul celor care caută o alternativă la viaţa de oraş. O cabană din lemn pe care o poţi aşeza oriunde în doar 3 ore. Se bazează pe metoda origami veche de aproape 2.000 de ani.
 
Casa consumă cu 88% mai puţină energie şi cu 99% mai puţină apă decât o locuinţă obişnuită. Are şi garanţie că poate fi montată de 100 de ori.
 
Şi preţul e atractiv. Casa are 22 de metri pătraţi şi costă 22.000 de dolari.

 

 

 

 

 

 

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici