Casă veche de un secol, avariată de un incendiu în timpul filmărilor de la "Transformers 4"

Un incendiu izbucnit în timpul filmărilor pentru lungmetrajul SF "Transformers 4" a provocat pagube majore unei case vechi de un secol din statul american Texas.

204 afișări
Imaginea articolului Casă veche de un secol, avariată de un incendiu în timpul filmărilor de la "Transformers 4"

Casă veche de un secol, avariată de un incendiu în timpul filmărilor de la "Transformers 4" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Autorităţile americane consideră că incidentul a fost cauzat de substanţele pirotehnice utilizate de echipa de producţie a filmului, informează site-ul  TMZ.com.

Potrivit agentului de presă al Brigăzii de pompieri din oraşul Pflugerville, incendiul a izbucnit în podul acelei case însă, din fericire, ajutoarele sosite la faţa locului au reuşit să oprească focul înainte ca acesta să se extindă şi să distrugă întreaga locuinţă.

Din nefericire însă podul a suferit "pagube substanţiale".

"A existat un civil care a fost rănit şi a fost transportat la spital. Nu avem alte informaţii despre identitatea persoanei şi nici despre gravitatea rănii sale", a declarat acelaşi agent de presă.

Oficialii americani cred că substanţele cu rol pirotehnic folosite de echipa de producţie a filmului au cauzat incendiul, însă această ipoteză nu a fost deocamdată confirmată. Deocamdată, incidentul este considerat "un accident".

Echipa de producţie a filmului "Transformers 4" a părăsit localitatea, iar casa a fost redată proprietarului.

La începutul anului, regizorul Michael Bay a confirmat faptul că lungmetrajul "Transformers 4" va fi primul film dintr-o nouă trilogie pe care o va regiza în cadrul acestei francize cinematografice.

Noul film, care îi are în distribuţie pe actorii Mark Wahlberg şi Jack Reynor, va fi lansat pe marile ecrane în 2014.

În 2011, Shia LaBeouf, starul primelor trei filme din franciza "Transformers", a anunţat că nu va juca şi în cel de-al patrulea lungmetraj din această serie.

Primele trei filme ale francizei "Transformers" au obţinut încasări de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici