Căsătoria lui Kate Moss cu Jamie Hince a fost "o glumă"

Kate Moss şi muzicianul Jamie Hince s-au căsătorit "în glumă" în Sicilia, în august, pentru a o distra pe fetiţa top modelului britanic, Lila Grace, informează thesun.co.uk.

45 afișări
Imaginea articolului Căsătoria lui Kate Moss cu Jamie Hince a fost "o glumă"

Căsătoria lui Kate Moss cu Jamie Hince a fost "o glumă" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mai multe publicaţii britanice informau vineri că top modelul Kate Moss s-a căsătorit în secret cu muzicianul Jamie Hince, în luna august. Speculaţiile au fost alimentate de o serie de fotografii care indicau că cei doi s-ar fi căsătorit la o biserică din Sicilia.

"A fost o ceremonie liniştită, dar romantică. Kate a avut o viaţă destul de turbulentă, dar este o romantică în adâncul sufletului. Planurile au fost ţinute secrete pentru că aşa şi-a dorit Kate, să celebreze pur şi simplu dragostea lor. Nu a ţinut niciodată la convenţii sau tradiţii, însă Jamie i-a fost alături la bine şi la greu şi aşa a crezut ea că trebuie să procedeze", a spus o sursă, citată de mai multe publicaţii britanice.

"Kate a râs când a auzit poveştile despre nuntă. Ea şi Jamie au vrut doar să o distreze pe Lila", a spus o altă sursă apropiată top modelului.

Totodată, agenţia de modelling care o reprezintă pe Kate Moss a dezminţit informaţiile privind căsătoria acesteia cu Jamie Hince.

Chitaristul Jamie Hince, în vârstă de 41 de ani, face parte din trupa indie rock The Kills, care a lansat până în prezent trei albume - "Keep On Your Mean Side", "No Wow" şi "Midnight Boom" -, foarte lăudate de critică.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Moss l-a cunoscut pe chitaristul Jamie Hince în 2007, prin intermediul creatoarei de modă Sadie Frost, fosta soţie a actorului Jude Law.

În trecut, Kate Moss a ţinut prima pagină a tabloidelor britanice cu relaţia sa turbulentă cu rockerul Pete Doherty. Anterior, celebrul model a avut o relaţie cu Jefferson Hack, patronul unei reviste, cu care o fiică în vârstă de opt ani - Lila Grace. În anii '90, ea a avut o relaţie şi cu actorul american Johnny Depp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici