Căsătorii de probă, între 14 şi 24 februarie, pe site-ul Apropo.ro

Între Valentine’s Day şi Dragobete, Apropo.ro dă startul celor mai inedite căsătorii de probă ce pot fi folosite ca dovadă de iubire: căsătorii online cu certificat de căsătorie, martori, album de nuntă, invitaţi si premii.

4 afișări
Imaginea articolului Căsătorii de probă, între 14 şi 24 februarie, pe site-ul Apropo.ro

Căsătorii de probă, între 14 şi 24 februarie, pe site-ul Apropo.ro

Utilizatorii de internet care accesează casatoriionline.apropo.ro între 14 şi 24 februarie se vor putea căsători de probă în doar cinci minute, urmând trei paşi simpli, care vor face căsătoria lor virtuală cât mai apropiată de una reală: certificatul de căsătorie, albumul de nuntă şi trimiterea invitaţiilor.

Folosind numele lor şi al persoanei cu care doresc să se căsătorescă, internauţii vor completa un certificat de căsătorie ce va fi validat de doi prieteni, în calitate de martori, îşi vor construi propriul album de căsătorie, adaugându-şi pozele în fotografii celebre de nuntă (la biserică, pe treptele primăriei, în parc, la tăierea tortului), şi pot trimite, la final, invitaţii prietenilor.

Darul de nuntă, element tradiţional în cadrul oricărei căsătorii, constă într-un weekend de miere la Paris pentru două persoane, oferit de Apropo.ro utilizatorului care are, la nuntă, cel mai mare număr de invitaţi confirmaţi.

Premieră pe internetul românesc, căsătoriile online de pe Apropo.ro oferă libertate maximă. Pot alege să se căsătorească atât cei care doresc să îi facă o surpriză deosebită sufletului pereche declarându-i iubirea în faţa prietenilor invitaţi, cât şi cei care sunt deja căsătoriţi şi vor să repete experienţa căsătorindu-se simbolic cu aceeaşi persoană. Cei care doresc o repetiţie pentru evenimentul real sau cei care doresc să se căsătoreasca de probă cu o vedetă pot apela la o căsătorie virtuală. Singura condiţie este să aibă o fotografie a mirelui sau a miresei.

"Căsătorii online cu tot tacâmul este un serviciu oferit în premieră pe internetul românesc de către Apropo.ro, prima din seria campaniilor inedite pe care le vom organiza pentru utilizatori", a declarat Matei Garici, Project Manager Apropo.ro.

Portalul http://www.apropo.ro este un proiect relansat de MediaPro Interactiv în decembrie 2007 şi oferă utilizatorilor facilităţi unice pe internetul românesc: free SMS (serviciu de transmitere gratuită a SMS-urilor), singurul serviciu românesc de email care permite un spaţiu de stocare de 2 GB şi felicitări interactive cu cel mai mare nivel de personalizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici