Cascador amator, lovit de o maşină într-o emisiune TV - VIDEO

Un student care încerca să facă o cascadorie în care trebuia să sară peste mai multe maşini în mişcare în cadrul unei emisiuni TV a fost rănit, după ce a fost lovit de una dintre maşini, condusă chiar de tatăl său, scrie dailymail.co.uk.

36 afișări
Imaginea articolului Cascador amator, lovit de o maşină într-o emisiune TV - VIDEO

Cascador amator, lovit de o maşină într-o emisiune TV

Samuel Koch, în vârstă de 23 de ani, a vrut să sară, cu ajutorul unor catalige, peste cinci maşini în mişcare, însă a fost atins de una dintre ele şi a căzut. Cascadorul a fost transportat la spital şi operat, însă nu sunt informaţii noi privind starea lui de sănătate.

Koch afirmase că în patru minute poate să sară peste cinci maşini care veneau spre el.

Emisiunea a fost anulată după petrecerea accidentului.

Emisiunea în cadrul căreia s-a petrecut incidentul încurajează cascadoriile făcute de membri din public şi este una dintre cele mai vizionate din Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici