Castelul Carlei Bruni-Sarkozy, vândut unui şeic arab

Castelul din Italia al familiei Carlei Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, a fost vândut unui şeic arab pentru suma de nouă milioane de euro, a anunţat, miercuri, cotidianul italian La Stampa.

24 afișări
Imaginea articolului Castelul Carlei Bruni-Sarkozy, vândut unui şeic arab

Castelul Carlei Bruni-Sarkozy, vândut unui şeic arab (Imagine: Mediafax

"Da, am găsit în sfârşit un cumpărător", a declarat Maria Bruni Tedeschi, mama Carlei Bruni-Sarkozy. "În definitiv, o terminasem cu Castagneto Po, nimeni nu mai merge acolo", a adăugat Maria Bruni Tedeschi.

Castelul, cu o suprafaţă locuibilă de 1.500 de metri pătraţi şi care are 40 de camere, a fost achiziţionat de industriaşul Alberto Bruni Tedeschi, tatăl Carlei Bruni-Sarkozy, în 1952. Acest castel, de mai multe ori distrus şi reconstruit, datează din anul 1019.

Mobilierul castelului Castagneto Po a fost deja vândut, pentru suma de 10 milioane de euro, la o licitaţie organizată la Londra.

Castelul aparţine Carlei Bruni, surorii sale, actriţa şi regizoarea italiană Valeria Bruni Tedeschi, şi mamei lor, Maria Bruni Tedeschi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici