Cătălin Botezatu a fost condamnat la duel cu Diana Dumitrescu - VIDEO

În ediţia de vineri a emisiunii “Dansez pentru tine”, a fost rândul lui Dragoş Bucurenci să părăsească ringul visurilor, iar Cătălin Botezatu şi Diana Dumitrescu au fost condamnaţi la duel.

124 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu a fost condamnat la duel cu Diana Dumitrescu - VIDEO

Cătălin Botezatu a fost condamnat la duel cu Diana Dumitrescu

Printre paşi hotărâţi de paso doble şi mişcări marca Michael Jackson, telespectatorii au putut urmări filmuleţe cu conflictele de săptămâna aceasta dintre coregrafi şi concurenţi. Repetiţiile obositoare au fost presărate cu discuţii aprinse în care vedetele au polemizat cu Bursucul, coregraful perechii Iuliana Luciu şi Grigore,, care a susţinut în faţa tuturor că toată implicarea şi antrenamentul lor nu vor face cât povestea lui Grigore, care, fără efort şi dansuri spectaculoase, va putea fi salvat de telespectatori. După toate discuţiile, vineri seară, în direct, Bursucul şi-a cerut scuze în faţa tuturor celor pe care i-a supărat. În ciuda tensiunilor de care au avut parte săptămâna trecută, Iuliana şi Grigore au avut o seară de concurs reuşită. Publicul i-a salvat din duel, iar juriul le-a dat note suficient de mari încât să nu mai fie condamnaţi la o noua confruntare.

Pe de altă parte, în urmă duelului, Dragoş Bucurenci şi Elena Geru au părăsit competiţia visurilor. Chiar dacă nu a câştigat marele premiu de la "Dansez pentru tine", Elena a fost fericită că prin participarea ei la emisiune a putut să le spună părinţilor adoptivi că-i iubeşte mai presus de orice. Dragoş a mărturisit că a fost prima competiţie în care a intrat ştiind că nu este foarte pregătit, însă a făcut-o din dorinţa de a o ajuta pe Elena şi pe părinţii ei adoptivi.

Video Stirileprotv.ro

Prinţesa Lia a făcut senzaţie cu un dans popular pe care l-a interpretat cu mult patos alături de specialistul în folclor Marin Barbu. Prinţul Paul şi Prinţesa Lia au acceptat invitaţia emisiunii pentru a ajuta o familie cu probleme. De asemenea, actorul Ion Dichiseanu şi fiica sa au dansat, vineri seară, un tangou, tot în scop caritabil.

Cătălin Moroşanu alături de partenera lui, Magdalena, a reuşit performanţa de a se clasa pe primul loc în topul notelor juriului, după două dansuri considerate de juraţi pline de spirit şi atitudine. Cu toate că au avut succes cu dansurile lor, Magdalena a terminat concursul în lacrimi de durere din cauza unei rupturi de ligamente la piciorul drept. Bandajată la picior, Magdalena a încercat să uite de orice durere în ring, iar eforturile ei au fost răsplătite prin note mari şi aplauze îndelungi.

Andreea Spătaru şi Antonio au adus un omagiu lăudat de juriu regelui muzicii pop Michael Jackson şi au reuşit, vineri seară, să primeasca mai multe note de 10, precum şi liniştea unei săptămâni ferite de emoţiile duelului.

Pe de altă parte, Cătălin Botezatu şi Diana Dumitrescu, alături de partenerii lor, au primit vestea condamnării la duel. Pentru ei urmează o săptămâna obositoare, cu trei dansuri de pregătit şi cu ore în şir de repetiţii.

După ce, săptămâna trecută, Diana Dumitrescu, obosită să alerge între filmările pentru serialul "Aniela" şi repetiţiile pentru "Dansez pentru tine", a leşinat, din cauza scăderii glicemiei, săptămâna aceasta, ea a descoperit că a făcut zona Zoster pe sistem nervos. Cu toate acestea, Diana nu abandonează lupta pentru împlinirea visului lui Adrian şi îi roagă pe telespectatorii care cred în visul lor să trimită sms la 1276 cu textul "Diana" sau să sune din ţară sau din străinătate la numărul 0 900 760 603. Adrian (19 ani) îşi doreşte să le redea zâmbetul persoanelor dragi din viaţa lui. În primul rând tatălui său, cel care a făcut totul pentru el. Îşi doreşte să-i ofere un trai decent şi o locuinţă, iar verişorului său care suferă de autism vrea să-i ofere şansa la o viaţă aproape normală.

Fără să aibă genunchiul vindecat, lovit la mână dreaptă şi epuizat din cauza antrenamentelor, Cătălin Botezatu nu renunţă la luptă şi merge cu dedicare înainte în competiţia visurilor, pentru că îşi doreşte să schimbe în bine viitorul Liubei şi al familiei ei. Telespectatorii care cred în visul lor şi vor că ei să meargă mai departe pot trimite sms la 1276 cu textul "Cătălin" sau pot suna din ţara sau din străinătate la 0 900 760 606. Liuba Savitchi duce în fiecare zi o luptă continuă pentru a avea o viaţa decentă alături de familia ei. Casa în care locuieşte împreună cu fetiţa, cu mama şi cu fratele ei a trecut printr-un incendiu dezastruos în urmă cu doi ani. În acel incendiu a murit mătuşă Liubei şi au pierdut atunci tot ce aveau. Liubei i-a fost atunci foarte greu să o ia de la capăt, să refacă locuinţa având doar ajutorul mamei, care este pensionară, fratele ei Dumitru fiind bolnav de schizofrenie, iar ea având de crescut singură o fetiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici