Cătălin Botezatu a primit brazi de Crăciun cu cristale Swarovski şi ceară din soia. Vezi cum arată - FOTO

Designerul Cătălin Botezatu a primit doi brazi de Crăciun, unul dintre ei fiind acoperit cu ceară din soia, iar cel de-al doilea fiind de fapt o construţie cu bază metalică decorată cu sute de cristale Swarovski, informează un comunicat.

279 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu a primit brazi de Crăciun cu cristale Swarovski şi ceară din soia. Vezi cum arată - FOTO

Cătălin Botezatu a primit brazi de Crăciun cu cristale Swarovski şi ceară din soia. Vezi cum arată

Designerul are astfel, pentru prima dată după mulţi ani, pom de Crăciun. Unul dintre brazi va fi aşezat în atelierul designerului, iar celălalt acasă.

Primul este un brad natural, acoperit în întregime cu ceară din soia, fiind decorat doar cu flori de mac din material textil alb, ţurţuri din cristal, iar la bază având un strat de zăpadă artificială, din melană.


Cel de-al doilea brad este de fapt o construcţie cu bază metalică, în formă de brad răsturnat cu susul în jos, decorat cu sute de cristale Swarovski, fluturi din pene colorate şi şiraguri din perle.


Cătălin Botezatu a vrut să împărtăşească bucuria acestui cadou cu cei nevoiaşi, aşa că a oferit jucării, dulciuri şi haine unor copii orfani din centrul de plasament Pinocchio. Copiii, cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, s-au bucurat de surpriza designerului, îmbrăişându-l şi mulţumindu-i pentru cadourile oferite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici