Cătălin Măruţă a avut un piton pe umeri - FOTO

Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, a avut un piton de 30 de kilograme pe umeri, colegii făcându-i astfel o farsă de ziua numelui, sărbătorită sâmbătă, informează un comunicat al postului TV.

326 afișări
Imaginea articolului Cătălin Măruţă a avut un piton pe umeri - FOTO

Cătălin Măruţă a avut un piton pe umeri

Cătălin Constantin Măruţă a primit un "cadou" inedit de ziua numelui. Pentru că pe 21 mai, de Sf. Constantin şi Elena, îşi sărbătoreşte ziua numelui, colegii de la "Happy Hour" s-au gândit să-i facă cunoştinţă cu "un amic de specie rară" şi astfel l-au luat prin surprindere cu un şarpe.

Măruţă s-a pomenit, chiar în timpul unei filmări, cu un piton albinos neveninos, de 30 de kilograme, gata să se "cuibărească" lânga el.

Surpriza a venit chiar în timpul unei filmări pe care vedeta Pro TV o realiza la Cristian Ţânţăreanu acasă. Totul a decurs normal până în clipa în care, ajutaţi de Ţânţăreanu, colegii de la "Happy Hour" au adus în scenă un şarpe.

Telespectatorii vor putea vedea în ediţia de luni a emisiunii "Happy Hour", de la ora 17.45, cum a reacţionat Măruţă, dar şi cât timp i-a luat sa îşi înfrângă teama de şerpi şi să se împrietenească cu Tequila, pitonul albinos neveninos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici